(Last Updated On: 18. november 2021)
Strøby Egede: Onsdag den 17. november kl. 11.56 anmeldte en 66-årig mand fra Stevns, at han netop var blevet franarret 100 kroner i en mistænkelig indsamling foran et supermarked i Strøby Egede.
Den 66-årige var blevet kontaktet af en kvinde, som gestikulerede, at hun var døv og stum, men bad om penge til en indsamling til handicappede. Den 66-årige donerede 100 kroner til kvinden, men blev senere opmærksom på, at han nok var blevet snydt.
Kvinden var i selskab med en mand, og de kørte væk fra stedet i en udenlandsk mørk BMW stationcar.
De to personer beskrives som:
A: Kvinde, mellemøstlig af udseende, 20-30 år, 170-175 cm, lys i huden, sort langt hår sat i hestehale og iført en dunjakke af ukendt farve samt slidte lyse cowboybukser. Yderligere kendetegn: uren hud samt at kvinden gestikulerede, at hun var døv og stum.
B: Mand, mellemøstlig af udseende, 170-175 cm, brun i huden, velsoigneret og med sort skæg., Han var iført pænt mørkt tøj og medbragte et hvidt headset.
Politiet får jævnligt anmeldelser om mistænkelige indsamlinger foran især supermarkeder over hele kredsen.
– Er du i tvivl om, hvor vidt en indsamling er reel, så bed om at se en tilladelse til at samle ind – eller undlad at donere penge, da der er risiko for at blive snydt, lyder politiets gode råd.

Skriv en kommentar