(Last Updated On: 23. oktober 2020)

Klippinge: Det gik ud over begge bilers venstre sidespejl, da to mandlige bilister, der kom kørende i hver sin retning, passerede hinanden på en vej i nærheden af Klippinge.

En pårørende til den ene bilist, en 70-årig mand fra Hårlev, henvendte sig til politiet torsdag morgen den 22. oktober kl. 7.38, for at anmelde, at manden havde fået ødelagt sidespejlet i forbindelse med et færdselsuheld.

Både den 70-årige bilist, og modparten – som var en 76-årig mandlig bilist fra Store Heddinge – befandt sig på anmeldelsestidspunktet ved et supermarked i Hårlev, hvor politiet traf dem begge.

Ved undersøgelse af bilerne kunne politiet konstatere, at begge biler bl.a. manglende deres venstre sidespejle, som var blevet ødelagt.

Ingen af parterne kunne med sikkerhed oplyse det præcise uheldssted, som var i nærheden af Klippinge et stykke tid før anmeldelsen. Her var bilisternes mødtes som kørende i hver sin retning, da den 76-årige kørte uden om to cyklister og dermed formentlig kom for langt over i den modsatte kørebanehalvdel, så de to bilisters venstre sidespejle ramte hinanden. Den 76-årige standsede ikke efter uheldet og fortsatte til supermarkedet i Hårlev forfulgt af modparten.

Ingen af parterne var kommet til skade ved uheldet, som politiet har optaget rapport om for at få klarlagt de nærmere omstændigheder.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, herunder de to cyklister, der i forbindelse med den ene bilists overhaling formentlig kan have hørt et brag, da bilernes sidespejle ramte hinanden, så uheldsstedet kan blive nærmere fastlagt.

Skriv en kommentar