(Last Updated On: 1. december 2020)

Stevns: Nu bliver det muligt at følge kommunalbestyrelsens møder live på internettet eller finde en video af mødet bagefter. Det oplyser Stevns Kommune i en pressemeddelelse.

– Det har været et stort ønske længe, men det blev for alvor aktuelt, da Coronakrisen holdt sit indtog, og lukkede for den offentlige adgang til vores møder i kommunalbestyrelsen. Vores møder skal jo være tilgængelige for offentligheden, så lige som mange andre kommuner måtte vi tænke kreativt, hurtigt, og finde nye veje, udtaler borgmester Anette Mortensen (V).

Hun tilføjer:

– Siden foråret har vi klaret os med midlertidige løsninger, men nu er vi klar med en permanent og meget bedre løsning. Det glæder jeg mig utrolig meget til, for på den måde får mange flere stevnsboer adgang til den politiske debat. De kan følge debatten live, og ikke mindst finde mødet bagefter, hvor de kan se præcis den del af mødet, som optager dem.

Sådan virker det

Under mødet: Selve mødet foregår som det plejer med udgangspunkt i en dagsorden, indlæg og afstemninger. Dagsorden kan åbnes fra videoportalen.

Systemet fokuserer automatisk på taleren, så der er forbindelse mellem taler, billede og lyd.

Efter mødet: Når mødet er slut, kan man inden for kort tid finde en færdig video, hvor det er muligt at ’springe’ mellem mødepunkterne og kun se de sager, man er interesseret i.

Vælg selv platform

Man bestemmer selv, om man vil se et møde på computer, tablet eller mobil via en webbrowser.

Man kan også hente Kommune-TVs app.

Spørgetid

På grund af Corona er det lige nu ikke muligt at deltage i møderne fysisk. Har du et spørgsmål til kommunalbestyrelsens spørgetid, er du velkommen til at sende det til stevns@stevns.dk senest kl. 12.00 den dag mødet afholdes.

Skriv en kommentar