(Last Updated On: 14. oktober 2019)

Hårlevborgerne hyggede sig med biksemad på udflugten til Næstved. (Privatfoto)

Hårlev: Mødestedet i Hårlev var på udflugt til Næstved Automobilmuseum, med undertitlen nostalgi og samlermuseet.

Der var bestilt en liftbus så alle havde mulighed for at deltage, og 30 glade personer var mødt op, fortæller en af brugerne, Jette Nielsen.

Kronprinsens Cadillac

Bussen kørte en smuk løvfaldstur til Næstved Automobilmuseum, hvor værten stod og tog imod gæsterne fra Hårlev og var klar med en god gang gammeldags biksemad med spejlæg og rødbeder, som ifølge Jette Nielsen smagte herligt.

– Derefter var vi rundt og se de gamle butikker, indehaveren af museet havde lavet en afdeling med Præstø Hovedgade, hvor alle butikkerne lå som da vi var børn i 1950’erne. Der var også udstilling om gamle værksteder, biler, motorcykler, knallert og landbrugsmaskiner. Der var en rød Cadillac1973, som kronprins Frederik havde kørt i, da han studerede i USA, fortæller Jette Nielsen.

Foredrag og banko i vente

Det hele sluttede med kaffe, kage og lagkage, men aktiviteterne på Mødestedet i Hårlev er ikke stoppet.

Mødestedet i Hårlev er for alle efterlønner og pensionister i Stevns kommune, der mødes hver tirsdag kl. 13. Det er gratis, der skal dog betales for kaffe, spisning, udflugter og bankoplader.

Tirsdag den 22. oktober kommer Kim Greiner og holder foredrag om hans usædvanlige togrejse “Bumletog til Tibet” og tirsdagen efter er der banko, og de datoer har Jette Nielsen klart og tydeligt skrevet i kalenderen.

sky

 

Skriv en kommentar