(Last Updated On: 21. juni 2019)

For første gang i 30 år måtte Valløby Motion ty til aflysning – årsag: lyn og torden

Fra et tidligere løb, hvor det var godt (Arkivfoto)

Valløby: På dagen for første afdeling af klubmesterskabet i Valløby Motions 30 års jubilæumssæson stod 52 medlemmer lørdag i sidste weekend klar til det første af to løb, der afgør det lokale mesterskab.

Banen på den 5 km. meget kuperede rundstrækning i Valløby og nærmeste omegn var sat, skilte samt hjælpere var på plads, men ak og ve, lyn og torden rullede over en regnfuld himmel, og efter en kort rådslagning i løbsudvalget, valgte man af sikkerhedsmæssige årsager at blive indendørs.

Intet erstatningsløb

– Samtidig blev det besluttet ikke at erstatte første afdeling med en anden dag. Klubmesterskabet afgøres herefter på sidste løbsdag den 19. oktober, hvor mestrene samtidig kåres, oplyser Jørgen Møller Jensen fra Valløby Motion.

I stedet for at løbe hyggede medlemmer sig indendørs med en lille overraskelse til alle i anledning af 30 års jubilæet.

Kom og løb med

Løbetræningen forsætter om lørdagen kl. 14 fra Præstegården i Valløby.

– Der er altid plads til nye, som har lyst til at komme og få en oplevelse sammen med Vallø-berne, lover Jørgen Møller Jensen.

Løbeklubbens næste arrangement er Valløby Motions 30 års jubilæumsløb, der finder sted lørdag den 21. september i Valløby.

Denne dag løbes der 2 km. for børn til og med 10 år, 5,5 og 10 km. løb samt 5,5 gang. Tilmeldingen er allerede åben og kan ske via my.raceresult.com/115349/.

Se mere på klubbens hjemmeside valloebymotion.dk.

Skriv en kommentar