(Last Updated On: 28. juli 2020)

Motionisterne løber stadig i Valløby. (Foto: Carsten Thomasen)

Sport: Valløby Motion afviklede lørdag første afdeling af klubmesterskabet 2020, trods corona sommerferie lykkedes det klubben i Valløby at samle 40 medlemmer til start på den meget kuperede fem kilometers rute i Valløby og nærmeste omegn.

Lidt godt til halsen

Det var ikke kun bakkerne løberne kæmpede imod også varmen 27 grader fuld sol og næsten ingen vind, alligevel kæmpede alle sig bravt i mål, tiderne har måske før været bedre men forholdene taget i betragtning var alle godt tilfredse med indsatsen, lyder det fra Jørgen Møller Jensen fra Valløby Motion.

Efter løbet var der chokolade fra Rema 1000 og lidt til at skylle den tørre hals med.

– Alle er glade for at vi igen er i gang i klubben efter corona nedlukningen og det fungerer fint med afspritning og holde afstand, fortæller Jørgen Møller Jensen.

Og vinderne er …

De bedste resultater efter 1 afd. piger til og med 10 år på 2.2 km. blev Anna Møller.

På løbet med drenge til og med 11 år på 5 km. kom Nikolaj Møller først i mål, og, hurtigste dame blev Tanja W. Jørgensen.

Titlen som hurtigste mand tog Michael Vestergård, og hurtigst hos de gående damer på 3.420 meter, blev Maria Møller Jensen, og hos herrene var det Hans Sode-Madsen.

Flere løb i vente

Anden afdeling løbes den 17. oktober, så der skulle være god tid til at træne og varme op.

Har man lyst til at få en god oplevelse sammen med »Vallø-berne«, så er det bare at møde op en lørdag kl. 14 i Præstegården i Valløby.

– Vi ved, at man få det bedre, siger Jørgen Møller Jensen og tilføjer: Følg os på hjemmesiden www.valloebymotion.dk
sky

Skriv en kommentar