(Last Updated On: 14. juni 2022)

Stevns/Faxe: Efter Nordisk mesterskab i bilorienteringsløb i maj måned, afvikler Stevns Motorklub søndag den 19. juni deres årlige afdeling af Sjællandsmesterskabet i Klubrally forskellige steder på Stevns og ved Faxe kalkbrud.

Startsted for løbet er Stevns Fyrcenter ved Højerup, hvor der også er pause og mål. Første prøve er Håndværkerparken i Store Heddinge, derefter er der tre prøver ved Baunekulevej ved Faxe Kalkbrud, én ved Hårlev Mark, og til sidst en prøve ved Stevns Fyr.

– De første deltagere møder ved 8-tiden, og kl. 9 starter de ud på ruten til de forskellige hastighedsprøver. Prøverne køres to gange. Klokken cirka 11 er der pause ved Fyret, hvor man har mulighed for at komme at se bilerne. Hvis man vil ud at se prøverne, gøres der opmærksom på, at man skal holde sig uden for afspærringerne og rette sig efter anvisninger fra officials, oplyser Erik Molnit fra Stevns Motorklub.

Omkring kl. 11 kommer de første biler tilbage, og efter en kort pause, kører de samme rute en gang til, hvorefter der er præmieuddeling midt på eftermiddagen ved Fyret.

– Vi forventer mellem 25 og 30 deltagere, så der skulle være noget at se på hele dagen. Har man interesse for motorsport og vil vide mere, så kom ud ved Stevns Fyr og få en snak med klubbens medlemmer, lyder opfordringen fra Erik Molnit.

(Privatfoto)

Skriv en kommentar