(Last Updated On: 27. juni 2014)

Smith-racing
I sidste weekend den 20. og 21. juni deltog Smith Racing i 4. afdeling af Danmarksmesterskabet i Rally
.

HÅRLEV/SLAGELSE: Denne gang var det Slagelse og omegn, der lagde veje til nogle hurtige rallyprøver.
Ikke mindre end 13 hold var til start i samme division som Smith Racing, så der var lagt op til en rigtig ”herre-dyst”.

Smith Racing kommer godt fra start og indtager hurtigt 2. pladsen i divisionen, og holder sikkert fast i placeringen frem til mål. Dermed udbygger Smith Racing sin 2. plads i det samlede mesterskab, og nu resterer der kun 2 afdelinger, som begge køres i Jylland til efteråret.

”Det er rigtig sjovt med så mange biler til start i vores division, og det øger naturligvis kampen om pointene. Holdet som ligger nr. 3 i vores mesterskab, er den grønne og hvide Suzuki med Jesper Bisted bag rattet. Han har virkelig fart i bilen og holder os til ilden, der er ikke plads til fejl nogen steder. Derudover er det fedt med konkurrenter, som vi også kan lave lidt sjov og ballade med imellem prøverne”, fortæller Marc Troels-Smith.

Sæsonen 2014 var fra begyndelsen ment som en test-sæson, med nyindkøbt bil og opbygningen af et nyt team, men efter en dårlig start til DM1, går det stille og roligt den rigtige vej for Smith Racing, og derfor fokuseres der også lidt mere på det samlede mesterskab, end ellers planlagt.

Jesper Troels-Smith: ”Det er klart, at vi er positivt overrasket over vores placering pt., og i Slagelse formår vi endvidere, at køre os op til en slutplacering som nr. 7 ud af 55 startende biler. Jeg er rigtig glad for den nye bil, og har fået samlet et rigtig godt team, så jeg håber, at vi kan fortsætte de gode takter i efteråret.”

5. afdeling af Danmarksmesterskabet i Rally køres i begyndelse af september omkring Århus.
(Kilde: Pressemeddelelse)

Skriv en kommentar