(Last Updated On: 17. december 2020)

Afdelingsleder Flemming Michaelsen er glad for at Store Heddinge Skole kan kontakte Movia, hvis skolepatruljen igen får problemer med busserne. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Trafik: I sidste uge skrev Stevnsbladet om hvorledes flere elever fra Store Heddinge Skoles skolepatrulje følte sig udsat for uagtsomt kørsel fra biler og busser.

Skolens ledelse udsendte et nødråb om at tage hensyn til de elever, som året rundt trodser vind og vejr for at hjælpe deres yngre kammrerater, og nu har Movias ledelse reageret.

Movia: Vi følger op

Movias kommunikationsdirektør Camilla Struckmann siger til Stevnsbladet:

– I Movia har vi et stort fokus på færdselssikkerhed for alle, og ikke mindst for skoleelever og skolepatruljer. Buschauffører, der kører for Movia skal naturligvis overholde færdselsloven og respektere skolepatruljen ved fodgængerfelterne, så alle skoleelever kan færdes trygt i trafikken, lyder Camilla Struckmanns kommentar, og hun fortsætter:

– Derfor har vi videregivet elevernes oplevelser om buslinje 251 til chaufførernes arbejdsgiver, som vil følge op på sagen. Vi vil samtidig takke Store Heddinge Skole for at gøre opmærksom på dette. Det må naturligvis ikke forekomme.

Afdelingsleder Flemming Michaelsen er glad for Movias kommentar.

– Vi har fået kommentarer og likes på Facebook efter artiklen, og eleverne er blevet informeret om, at det er give informationer, hvis det sker igen, så vi kan kontakte Movia, siger han og håber også, at de private bilister vil holde igen på hastigheden og vise hensyn overfor skoleelever og skolepatruljen.
sky

Skriv en kommentar