(Last Updated On: 7. marts 2016)

Læserbreve-735x415Fordi det giver god mening.

Jeg håber meget, at der kommer en god og seriøs sagsbehandling og fremstilling, ud af at ønskerne til fremtidige projekter i Rødvig og andre steder i kommunen.

Jeg har stor respekt for det arbejde, der er gjort i Rødvig, for at samle borgerne om at udarbejde visioner for områdets fremtid, men udvalgsbehandlingen omfatter jo andet end Rødvig.

Hallen i Store Heddinge skal under en eller anden form renoveres eller udskiftes, for ellers lukker den, og så kan man jo mene, at der er lige langt om man kører til Rødvig eller den modsatte vej, men mon der ikke trods alt er flere halbrugere i Store Heddinge end der er i Rødvig.

Jeg bliver ked af det, når der gang på gang bliver nævnt, at borgmesteren har givet tilsagn om en hal i Rødvig; Stevns borgmester hedder Mogens Haugaard, og han har hele tiden arbejdet på, at Rødvig skulle have et multihal.

Steen S. Hansen er gruppeformand for Socialdemokraterne på Stevns har lovet en hal i Rødvig, om det bliver på bekostning af borgerne i Store Heddinge, der mister deres hal må tiden jo vise. Man kan jo selvfølgeligt altid bare hæve skatten og overforbruge, det er jo tidligere meldt ud som socialdemokratisk politik.

Lad os få en sober debat om investeringsplanerne for fremtiden, set i forhold til den økonomi, der kan rådes over, og lad os ikke styre udelukkende af følelser, men gå sagerne grundigt igennem og tage stilling ud fra det.

Som medlem af Social- og Sundhedsudvalget ved jeg, hvilke investeringer vi sidder over for og det kan ikke nytte noget, at vi bare bruger løs af penge vi ikke har, uden tanke for fremtiden. Jeg mener simpelthen ikke at børn og ældre skal betale for en hal i Rødvig.

Jeg mener ikke, jeg er lyseslukker, blot realist, og jeg er sikker på, at der er masser af borgere også i Rødvig, der har samme indstilling til fornuftig anvendelse af vores begrænsede økonomiske ressourcer som undertegnede.

John Dalsgaard Jensen

Kommunalbestyrelsesmedlem Venstre

 

Skriv en kommentar