(Last Updated On: 10. december 2018)

Spilledåsen har offentliggjort sit nye program

Næstformand Rolf Persson og formand Poul Erik Madsen viser glade Spilledåsens forårsprogram frem og lover en topmusikalsk sæson i 2019. (Foto: Klaus Slavensky).

Store Heddinge: Der er ikke megen mørk vintertid over Kulturforeningen Spilledåsens kommende forårsprogram 2019.

Danske topnavne og udenlandske ditto vil indtage scenen med forskellige musikgenrer.

Sød musik opstår

Lad os slå tonen an, og kaste os ud i de spændende kunstnere, for der er ikke lang tid til jul, og alle skal have chancen for at få et gavekort til en Spilledåse-koncert som jule- eller mandelgave.

Som den lyse digter Jens August Schade sagde det, så »mødes mennesker og sød musik opstår«.

Det er Sko & Torp, Leif Sylvester, Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo, Perry Stenbäck & Dekandanseorkestern samt Rugsted & Kreutzfeldt i den grad garant for.

Tre store navne

Sko & Torp, som valser land og rige rundt for at fejre deres 30 års jubilæum, kommer til byen allerede den 30. januar.

Den 27. marts markerer Leif Sylvester, at det næsten er 30 år siden, han lagde guitar og »Mormors kolonihavehus« på Amagerhylden. Han kommer med »Family and Friends«, for at præsentere sit comeback-album »Født til at dø«.

Et tredje veterannavn er Rugsted & Kreutzfeldt, som i 1980’erne udgav albums i oplagsstørrelse med Kim Larsen, Anne Linnet og flere andre topkunstnere. De giver koncert den 10. april.

Jazz og visesang

Et par ord om de to udenlandske bands, som er lig med fest og farver.

Det mundrette orkesternavn Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo spiller New Orleans-musik, og er sæsonens jazzband, der byder både på swing-koncert og jazz-menu på Harmonien i Rødvig den 2. marts.

Fra New Orleans til lyse birkelunde og svenske Perry Stenbäck & Dekadanseorkestern, ikke dekadence, men ’de ka’ danse,’ og det kan man den 14. maj, hvor Spilledåsens forårssæson slutter med nytolkninger af bl.a. Taube og Cornelis Vreeswijk.

Julegaven ligger klar

Så hvis man vil give hinanden en herlig oplevelsesgave, så er det muligt at kigge forbi www.spilledaasen-stevns.dk, og se mere om koncerterne, før man investerer i den ultimative julegave.
sky

Skriv en kommentar