(Last Updated On: 23. juli 2015)

Om mindre end en uge væltes hegnet for første gang til SAFT Festival. Snart vil Boesdal Kalkbrud fyldes med glade mennesker, telte, musik, mad- og drikkeboder og forhåbentligt masser af sol. Nu er de to sidste – af i alt 17 bands, musikere og dj’s – offentliggjort

Sådan ser de tre dages line-up af musik ud:

Saft 15 Lineup

BOESDAL: Torsdag den 30. juli åbner den tredages musikfestival SAFT Festivalen for første gang, og det sker i Boesdal Kalkbrud. Festivalen er gratis, så man kan til enhver tid i løbet af de tre dage komme og høre musik, uden at skulle betale en krone.

”Festivalen er ikke kun til for unge. Festivalens målgruppe rammer unge, såvel som familier og ældre. Vi håber på, at folk i nærområderne eksempelvis i Rødvig vil komme forbi og høre gratis koncerter”, lyder det fra holdet bag SAFT Festivalen.

Ligesom på mange andre festivaler er der mulighed for at overnatte. Man skal selv medbringe telt, og andre fornødenheder. Mad og drikke vil naturligvis være muligt at købe i barerne og i madboderne.

Festivalen er gratis, men det vil under festivalen være muligt at købe et SAFT+ armbånd til kun 50 kroner. SAFT+ armbåndet giver rabat på følgende drikkevarer i barerne: Øl, cider, drinks og sodavand. Ydermere deltager man automatisk i lodtrækningen om en flot Hagström guitar til en værdi af 3.395 kroner. Guitaren er sponseret af Mogens Hockerup fra Køge Musikcenter.

Skriv en kommentar