(Last Updated On: 1. august 2022)
En herlig fætter, og hvem vil ikke godt vide hvem dette væsen er. Det kan man få at vide den 1. august på Stevns Folklore Museum.
(Kunstfoto: Christine Louw)

Store Heddinge: Alt kan ske i sommerlandet, og den 1. august flytter fantastiske væsner ind på Stevns Folklore Museum i Algade 41 i Store Heddinge.

Saft og saftige historier

Det er fotograf Christine Louw, som har lavet en særudstilling på det lille museum, som holder til i kulturtrekanten vis-a-vis biblioteket og Snurretoppen.
Christine Louw er med i kunstnersammenslutningen Åbne Atelierdøre Stevns & Faxe, og hun har længe formidlet magien fra naturen i sine fotografier, når hun finder motiver der ligner væsner.
Udstillingen “Væsner fra Stevns” er en kreativ tur gennem Christines kameralinser, der har fanget en fantastisk verden af væsner, som er fundet rundt omkring på Stevns. Udover at se billeder fra væsner i naturen, kan man også få lov til at høre deres historier ved brug af høretelefoner.
Stevns Folklore Museum holder fernisering for særudstillingen “Væsner fra Stevns” med Christine Louw den 1. august kl.16-18, hvor hun fortæller om udstillingen.
Museets stifter og forkvinde, Aleksandra Olsen, lover alle, som kommer til ferniseringen et glas bobler eller saftevand til at skylle væseners historier ned med.
Arrangementet er børnevenligt og gratis, og alle er velkomne, lyder det fra Aleksandra Olsen.

sky

Skriv en kommentar