(Last Updated On: 31. august 2015)

Læserbreve-735x415Af: Kirsten Jacobsen, Vejs Ende 4, Holtug, Store Heddinge

Useriøse bevæggrunde for fredning

Hvorfor vil man som politiker stemme nej til en billig, varig & frivillig Trampesti, som har fungeret i 10 år? Når der endda er overvejende sandsynlighed for at tabe en konfliktskabende og omkostningsfuld fredningssag?

Er det et ønske om at ”klippe snore”? Behov for at markere at man er i opposition? Er det bare personlig profilering, der er på spil? Eller er det rent drilleri, der pludselig blev muligt fordi politikerne blev dårligt informeret til at starte med?

For eksempel har Socialdemokratiet gentagne gange argumenteret for at give bedre vilkår for folkeskolen og dens lærere, gennem mere forberedelsestid. Sympatisk, men når det kommer til stykket åbenbart ikke så vigtigt? I hvert fald ikke lige så vigtigt, som at lave symbolpolitik, der koster millioner af kroner, ved at smide dem efter en dybt problematisk fredningssag.

Ingenting er som bekendt gratis, heller ikke en fredningssag. Siger man ja til den, siger man samtidig nej til noget andet – det andet kunne for eksempel være midler til folkeskolen.

Hvorfor ikke være ærlig i prioriteringerne, og bruge krudtet på det som er hjerteblod?

Der er politikere der næsten stolt proklamerer, at de står ved deres stemmeafgivelse den 14. januar 2015 – jeg er overbevist om, at der står mere respekt omkring de politikere, der efter at være blevet korrekt informeret og have sat sig ind i alle aspekter, også har turdet at skifte standpunkt.

Drop fredningssagen. Bevar den frivillige Stevns Klint Trampesti.

Kirsten Jacobsen

Vejs Ende 4

Holtug

Store Heddinge

 

Skriv en kommentar