(Last Updated On: 9. maj 2022)

Hårlev: Efter to års ufrivillig coronapause kunne Hårlev Brugsforening atter samle deres medlemmer til generalforsamling i Hårlevhallen med efterfølgende spisning og musikalsk underholdning af John Mogensen Showband.

Der var ifølge arrangørerne et rigtigt flot fremmøde til årets generalforsamling, som blev afholdt mandag den 25.april.

– Det har været et rigtigt hårdt år for medarbejderne at få enderne til at nå sammen i en noget stresset hverdag med manglende leverancer og corona. Vi har de sidste fire år haft en meget fin fremgang, så bestyrelsen og uddeler Frank Christiansen kigger på nye tiltag til at udvikle foreningen også fremadrettet i et meget hårdt og konkurrencepræget marked, sagde bestyrelsesformand Morten Kreutz Nielsen i sin formandsberetning for året 2021.

1/4 mio. kr. til lokalbutikkerne

Bestyrelsesformanden kunne også fortælle om brugsforeningens støtte til de lokale butikker i Hårlevs bymidten med annoncer for lidt over 100.000 kroner i Stevnsbladet og diverse elektroniske medier.

– Alt i Alt har Hårlev Brugsforening støttet lokale foreninger og diverse lokale aktiviteter med over en kvart million i 2021, hvilket kun har været muligt, fordi vores medlemmer har støttet godt op om vores butik i 2021, sagde formanden.

Også i butikken har der været investeringer: opgradering af Ok Benzin anlæg med nyt LED prisskilt samt udskiftning af alt lys, så det nu er LED-belysning, en ny og moderne pakkemaskine i slagterafdelingen og stor investering i IT-udstyr for at være klar til fremtidens udfordringer, hvor især ’Scan og Betal’ er i stor vækst.

Trods coronaen er flere arrangementer blevet gennemført såsom vinmarked, blomstermarked, og endda en elektronisk vinsmagning over nettet under Corona.

– Det helt store tilløbstykke var efter et par års pause Superbrugsens årlige juletræstændning, som samlede rigtigt mange mennesker fra nær og fjern, sagde Morten Kreutz Nielsen, som afslutningsvist kunne fortælle, at trods alle udfordringerne i 2021 blev årets resultat et flot overskud på 988.000 kroner før skat.

Post-corona og krigen i Ukraine med deraf stigende priser forventes et udfordrende 2022, hvor meget salg ydermere er flyttet over på nettet.

Efterfølgende var der valg til bestyrelsen. Der var genvalg til Kitty Rytgaard og Henrik Olsen. Også suppleant Henrik Dreboldt var på valg, men han ønskede ikke genvalg. I stedet blev Josefine Worm.

Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende således: Formand – Morten Kreutz Nielsen, næstformand – Kitty Rytgaard, sekretær – Charlotte Wagner, bestyrelsesmedlemmer Henrik Olsen og

Kasper Thun, suppleant – Josefine Worm, uddeler – Frank Juul Christiansen og medarbejderrepræsentant – Mikki Nihøj.

Skriv en kommentar