(Last Updated On: 15. marts 2019)

Oplysninger fra borgerne om, at der foregår hash- og kokainhandel i Store Heddinge, førte til, at specialpatruljen torsdag aften rykkede ud for at fange gerningsmændene

Store Heddinge: Specialpatruljen fra Midt- og Vestsjællands Politi var torsdag aften i sidste uge en tur i Store Heddinge på Stevns for at slå til mod hashhandel.

Borgerne har henvendt sig med flere tip om, at hashsælgere har taget ophold i en baggård i den centrale del af Store Heddinge, hvor der foregår salg af narkotika.
Patruljen observerede på området i noget tid, da de kl. 18.37 slog til mod en parkeret bil i en baggård.

Tre personer befandt sig i bilen, og de blev alle visiteret på stedet. Bilen blev også undersøgt, og specialpatruljen fandt i alt 122 gram hash og 3 gram kokain i bilen.
Det førte til, at én person, en 24-årig mand fra Haslev, blev sigtet, og han vil høre nærmere fra politiet.

Hele aktionen på Stevns glæder Kim Lech, der er politikommissær og leder af specialpatruljen i Midt- og Vestsjællands Politi.

– Vi er utrolig glade for, at borgerne tager sig tid til at fortælle politiet om de ting, de ser på gader og stræder. Vi kan ikke selv være allevegne, så det er meget vigtigt, at borgerne kontakter os, når de ser noget mistænkeligt. Det førte i denne omgang til, at vi fik fat i nogle forbrydere, der kan forvente at høre nærmere fra politiet, siger Kim Lech.

Politiet vil gerne takke de borgere, der har indgivet tip og anmeldelser om salg af narkotika, og de vil til stadighed opfordre borgerne til at kontakte politiet, hvis man ser noget mistænkeligt.

Borgerne kan sende tip til politiet på hjemmesiden politi.dk under menupunktet ’Tip politiet’.

Skriv en kommentar