(Last Updated On: 4. april 2022)

Klippinge: Lørdag eftermiddag den 2. april kl. 15.35 bemærkede en patrulje en personbil, der kørte ad Bjælkerupvej i nordlig retning. Ved en umiddelbar kontrol ud fra bilens nummerplade fik politiet oplysninger om, at bilens ejer ikke havde noget kørekort.

Politiet besluttede derfor at foretage en rutinemæssig kontrol af bilen og dens fører, som viste sig at være identisk med bilens ejer.

En 41-årig mand fra Bornholm havde ganske korrekt ikke noget kørekort, som i forvejen var frakendt ham indtil 2023 på grund af en tidligere sag om narkokørsel. Han blev derfor indledningsvist sigtet for den overtrædelse af færdselsloven.

Også ved dagens kørsel i bilen mistænkte politiet ham for at være påvirket af narkotika, så den 41-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer – der var mistanke om cannabis.

Ved en nærmere kontrol af den 41-åriges tidligere sager kunne politiet konstatere, at dagens kørsel i personbil var tredje gang inden for de seneste blot elleve måneder, at han blev afsløret i at køre bil trods frakendelsen af kørekortet.

Politiet beslaglade derfor den 41-årige personbil med henblik på senere konfiskation i et retsmøde, som han vil blive indkaldt til. I mellemtiden afventes analyseerklæringen for den udtagne blodprøve.

Skriv en kommentar