(Last Updated On: 5. april 2022)
Politi: Mandag den 4. april kl. 15:18 bemærkede en patrulje en personbil køre ad Køgevej i Hårlev og videre frem til et værksted på Faxevej, hvor føreren standsede og forsøgte at undgå at blive kontrolleret som fører af køretøjet, idet han skyndsomt skiftede plads fra førersædet over på passagersædet.
Patruljen havde dog haft kontakt med bilen og henvendte sig til en 28-årig mand fra Hårlev, som i forvejen var frakendt kørekortet. Politiet kunne også mistænke ham for at være påvirket af narkotika, men han ønskede ikke at medvirke i en narkometertest for at enten af- eller bekræfte mistanken.
Den 28-årige blev derfor sigtet også for narkokørsel og blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve, så det kan blive afklaret, hvorvidt han var påvirket af euforiserende stoffer under kørslen.
Den 28-årige og også bilejeren, der havde overladt føringen af bilen til den 28-årige, kan forvente at høre nærmere fra politiet i nærmeste fremtid.

Endnu en narkokørsel

Flere timer senere, kl. 01:40, anholdt og sigtede politiet en 38-årig mand fra Store-Heddinge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Det skete på Ringstedvej.
Han kunne mistænkes for at være påvirket af cannabis under kørslen og blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Skriv en kommentar