(Last Updated On: 27. oktober 2020)

Klar Forsyning, landskabsarkitekter og flere grundejerforeningsformænd mødtes i sidste uge til en inspirations- og idé-udviklingsdag for, hvordan områderne ved de nye regnvandsbassiner i Strøby Egede kan tage sig ud, når de er anlagt. I løbet af den nærmeste tid begynder selve anlægsarbejdet – både i Solgårdsparken og ved Nimgårdens jorde.

Af Erik Nielsen

En inspirationstur var arrangeret af et samarbejdsforum fra nogle af grundejerforeningerne i Strøby Egede. Har deltog både grundejerforeningsformænd, Klar Forsyning samt landskabsarkitekter, der vil kunne hjælpe i den videre proces. (Foto: Erik Nielsen)

Strøby Egede: Når man kører ad Stevnsvej igennem Strøby Egede, så ligger Solgårdsparken som en pryd for øjet med træer, planter og græsarealer på den ene side, mens Køge Bugt og den smalle strand fanger opmærksomheden på den anden. Men nu kommer der snart noget nyt at kigge på som forbipasserende eller gæst i parken.

Klar Forsyning, Stevns Kommune og støtteforeningen bag Solgårdsparken har fundet til enighed om et projekt, hvor der skal anlægges to nye, synlige regnvandsbassiner mellem parkeringspladsen og Ørneterrassen helt ud mod Stevnsvej. Lige som det allerede eksisterende bassin blev anlagt for nogle år siden på den vestlige side parkeringsarealet.

Læs mere i dennes uges udgave af Stevnsbladet.

Skriv en kommentar