(Last Updated On: 10. maj 2022)

Det var med en blanding af sorg og lettelse, at jeg onsdag i sidste uge modtog beskeden om at min mangeårige ven, ”den lille sønderjyske tømrersvend”, Svend Aage Christensen var sovet ind.

Jeg lærte Svend Aage at kende i begyndelsen af 1980’erne gennem AIK 65, hvor vi begge gik til Idrætsmærket. Svend Aage var desuden engageret i AIK65 Fodbold, og var med i gymnastikafdelingen, da Familiemotionsholdet blev etableret sidst i 1982.

Svend Aage blev senere æresmedlem i AIK65. Da Solgårdsparkens Støtteforening blev oprettet, hjalp Svend Aage til og ikke mindst på musikaftener.

Vi fik hurtigt opbygget et venskab, hvor vi også kom privat sammen. Man kunne altid stole på Svend Aage, og han var typen, der altid kom mindst 10 minutter før aftalt tid.

Svend Aage var en dygtig og hjælpsom håndværker, der satte en ære i at tingene var i orden.

Som familiemenneske og som ven var han altid hyggelig at være sammen med, og ikke mindst på vore hyggelige rejser til Færøerne og Grønland. Svend Aage var med i vores hyggelige mandespisegruppe, hvor vi pludselig kunne mærke at der var noget galt.

Svend Aage blev indhentet af arbejdet med asbesttagplader og fik konstateret lungehindekræft som nedsatte hans lungefunktion kraftigt. Han endte i en umenneskelig situation, hvor der ikke var nogen vej tilbage og derfor er det godt, at han fik fred.

Æret være Svend Aages minde.

Tankerne går til Bente og familien, som står tilbage med et tomrum.

Med venlig hilsen Olli Pedersen.

Skriv en kommentar