(Last Updated On: 23. januar 2015)

Sport_fodbold2Der har været masser af god bold og træning med NGI-spillere og unge spillere fra Asylcenteret
– nu er der fast hold om onsdagen, hvor der er plads til flere

NORDSTEVNS: En vellykket træningskamp mellem NGI oldboys og et ungt hold spillere fra Asylcenter Sigerslev har givet ny energi i klubben.
Oldboys holdet var blevet færdig med deres turnering og ville så træne en gang om ugen.
”Spillerne og fodboldtræneren fra Asylcenteret spurgte pænt, om de måtte komme og være med, og da vi ikke selv er så mange og træningskampen var gået godt, så sagde vi ja”, forklarer næstformand for NGI’s Støtteforening, Nickolaj Brixtofte Jensen til Stevnsbladet.
Det har været meget vellykket, og der har været masser af god bold; de unge spillere fra centeret har sat et højt tempo med hurtigt boldspil og løb – det smittede af på oldboys’ne, der fandt ny glæde, spil- og træningslyst.
Træning og kampe fandt sted fra oktober og frem til jul 2014 og hver gang mødte 16 til 19 spillere til træning.

Combi-hold
”Asylcenterets daglige fodboldtræner, Torben, har spurgt NGI om vi skulle tage næste skridt og på et møde med to fra NGI’s bestyrelse, to fra NGI’s Støtteforening og holdtræneren har der været en god snak om, hvordan det skal foregå med hensyn til træning, kontingent og hold”, oplyser næstformand for NGI’s Støtteforening, Nickolaj Brixtofte Jensen til Stevnsbladet.

Derfor er det nu besluttet, at der vil være træning en gang om ugen, da der er enighed om, at en ugentlig træning med mange folk vil give mere end to gange om ugen med halvt så mange. Kontingentet er blevet besluttet til 300 kr. halvårligt. Så håber man på at alle unge har råd til at være med.
”Der vil blive lagt vægt på, at holdet vil spille med danske spillere og spillere fra Asylcenteret”, forklarer Nickolaj Brixtofte Jensen.

Start den 7. februar
Første træningsdag er lørdag den 7. februar kl. 11 på Nordstevns’ baner bag Skelbæk Friskole.
Efter endt træning er der fælles spisning. Træningen vil herefter foregå onsdage kl. 18.15.

”Vi vil meget gerne lokke nogle af NGI’s tidligere spillere med til træning – også de 16-årige, der ikke har noget hold at spille på”, understreger Nickolaj Brixtofte Jensen.
cs

Skriv en kommentar