(Last Updated On: 15. december 2020)

Ved åbent hus arrangement i februar 2017 fik jeg at vide, at der ville komme en sti ved grundene 83, 84 og 85 og videre ud til Hybenrosevej/Stevnsvej, så man nemt kunne komme til busstoppestedet Egehaven. Det var vigtigt for mig, da jeg er en ældre dame og på et tidspunkt ikke kan køre bil længere.

Området blev rost i høje toner, der var ingen grænser for alt det gode, der var her, “byg og bo ved bæredygtig æblelund ved havet”, det var det jeg faldt for. Jeg var tilflytter fra Fyn, så jeg kendte ikke området ej heller menneskene.

Jeg har kæmpet for den sti i 2½ år. Det er et fællesareal for hele området, ’Smutstien’. Jeg har tegninger og plancher, hvor stien fremgår. Stien kan nemt føres ud til Stevnsvej, hvis man laver en dør eller passage i støjværnet.

Det er ikke rimeligt, at man i et nybygget område ikke har nogen stier til offentlige transportmidler, her bussen. Fra min bolig er der 1,6 kilometer frem og tilbage til busstoppestedet: 2.560 skridt – lige noget for ældre og gangbesværede mennesker! Fremfor hvis stien bliver anlagt cirka 100 skridt. Men hvor er jorden til stien henne? Det har jeg aldrig fået svar på.

Jeg har samlet 62 underskrifter ind ud af 91 – som gerne vil have stien, men det har bestyrelsen negliseret.

Hvor er politikerne henne i dette projekt – hvordan kan de vedtage en lokalplan, hvor man ikke anlægger stier, så man nemt kan komme ud til offentlig vej?

Gunvar Hansen
Nicolinevej 81
Strøby Egede

Skriv en kommentar