(Last Updated On: 29. august 2014)

Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening inviterer til By Night

ByNight-miljo
Arkivfoto

STORE HEDDINGE: Det sker fredag den 29. august, hvor byens forretninger – som sædvanlig – vil være på tæerne med helt specielle og gode tilbud, der plejer at lokke rigtig mange mennesker til byen i tidsrummet fra klokken 18 til 22.
Foreningen lover at der vil være sjov og spas for både store og små. Gæsterne kan flere steder i byen få serveret en speciel By Night-menu, og igen i år har Anettes Mad dækket et langt bord midt i Algade, hvor hun frister med gullasch og kartoffelmos fra klokken 18.
Stevns Fødevarenetværk inviterer til en rigtig torveaften med frisk frugt og grønt fra lokale leverandører – og der vil være noget i både poser og på glas, lover de.

Musik og dans skal der til
Det lokale band Coffee Club har ved tidligere By Night-arrangementer kunne begejstre publikum ved at spille gode gamle hits fra tresserne og halvfjerdserne. Bandet spiller op fra klokken 19 på Torvet – og hvis vejret er rigtig godt, vil der helt sikkert blive rift om pladserne ved bordene på Torvet.
El-Paso Line Dancers vil kridte støvlerne og sætte deres ”hat som de vil” med optræden foran Blomsterpigen i Algade klokken 18.30 og gentage dansestilen igen på Torvet klokken 19.30.
Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening håber på godt vejr denne aften, for så plejer gaderne i Store Heddinge by at være stuvende fyldte.

Skriv en kommentar