(Last Updated On: 29. august 2014)

Det er titlen på Stevns Amatør Scenes juleeventyr, der har premiere lørdag den 29. november kl. 14

Juleteater-amatorscene
Her er de 28 børn og unge, der medvirker i Stevns Amatør Scenes juleforestilling 2014: ”Nisserne i Algade”. (Privatfoto)

STORE HEDDINGE: Om tre en halv måned sådan cirka er der premiere på Amatør Scenens julestykke. Prøverne er i gang og der er 28 børn og unge med i stykket, der er skrevet af Grethe Fischer, Rødvig. Musikken leveres af Jesper Askø m.fl. og bag scenen trækker Amatør Scenens erfarne team, som består af frivillige, der har været med i mange år.
”Tror du på nisser?” Hvis man ikke tror på nisser, kan man ikke se dem, og så kan der ske mange mærkelige ting. Lige så mange mærkelige ting kan der ske, hvis man tror på nisser. Det er jo nisserne, der kommer med julegaver til alle, men hvad sker der, hvis nisserne bliver sure på menneskene, som glemmer at sætte grød på loftet til dem?
Forestillingen er et helt nyt eventyr om, hvad der kan ske, når der bliver vendt op og ned på alting i gode, gamle Algade, så nisserne rundt om på gadens lofter mister deres sædvanlige gode nisse-drillehumør – og allerværst: Nissefar nægter at bringe julegaverne ud til byens børn!
Så der er lagt op til løjer, sjov og ballade på Snurretoppens scene på Algade.
Amatør Scenen spiller udover den 29. november også søndag den 30. november kl. 14, tirsdag den 2. og onsdag den 3. december kl. 15.30 samt lørdag den 6. og søndag den 7. december kl. 14.
cs

Skriv en kommentar