(Last Updated On: 22. august 2014)

Den personlige kassebetjening i Nordea i Store Heddinge lukker den 29. september.
Kunderne henvises i stedet til den nye multifunktionsautomat, der for nogle uger siden blev installeret på facaden ud mod Nytorv, mens kunder der skal have vekslet mønter, henvises til Køge

STORE HEDDINGE:. I den nyopsatte pengeautomat kan man som kunde i Nordea både hæve og indsætte penge. Lukningen af den traditionelle kasse er en naturlig følge af, at bankens kunder har fået nye måder at bruge banken på:
”Vi oplever, at kunderne i stigende grad benytter sig af mobil- og netbank og gerne vil være uafhængig af filialernes åbningstider. I stedet bruger de banken til at søge grundig rådgivning, når de skal tage store beslutninger og har brug for en gennemgang af deres økonomi”, siger filialdirektør Thomas Pedersen fra Store Heddinge.

Henviser til Køge
Når den personlige kassebetjening lukker vil det ikke længere være muligt at få omvekslet sine mønter til sedler i banken. Der må man tage turen ind til Nordea i Køge. Til gengæld vil det stadig være muligt at indløse checks i Store Heddinge, forudsat at beløbet ikke er til udbetaling men skal indsættes på konto.
Man vil fortsat kunne hæve euro i bankens anden automat. Det er ligeledes stadig muligt at bestille rejsevaluta i filialen; dog skal de hentes i Køge.

Alle skal have hævekort
Der er stadig enkelte af bankens kunder, som ikke har et hævekort. Det skal de have efter den 29. september, oplyser Thomas Pedersen.
”Bente Nielsen, som har siddet ved kassen i mange år, kender vores kunder rigtig godt. Hun har været med i planlægningsfasen og har blandt andet kunne udpege omkring 10 kunder, som vil få det svært, nu hvor den personlige kassebetjening lukker. Bente vil fortsat være ansat i banken, og i overgangsfasen vil hun hjælpe kunderne, hvis de for eksempel har brug for hjælp til automaten”, udtaler Thomas Pedersen.
Erhvervsdrivende med en døgnboksaftale, vil ikke opleve ændringer.
Nordea i Store Heddinge vil fremover koncentrere sig om rådgivning af deres kunder.
rmh
Bente-Nielsen
Når bankens personlige kassebetjening lukker den 29. september, vil Bente Nielsen i stedet vejlede kunderne i brugen af den nye automat. (Foto: Rikke Michael Hansen).

Skriv en kommentar