(Last Updated On: 28. marts 2022)

1 guld, 3 sølv og 1 fjerdeplads på 5 starter.

Thomas (i blåt) er på vej mod sølv i sprint. (Privatfoto)

Rødvig: Lørdag den 19. marts deltog Rødvig Roklub ved de åbne Nordiske Mesterskaber i indendørsroning. Stævnet blev afholdt virtuelt, da planlægningen af mesterskabsstævnet fandt sted, mens der stadig var coronarestriktioner.

Rødvig Roklub deltog i fem forskellige løb. Bedst klarede Thomas Hampen Andersen sig. Han deltog først i sin egen klasse U14, 3 min.

– Thomas lå forrest fra start til mål, men blev dog løbet igennem presset af en færøsk roer. Afstanden mellem dem var flere gange på under én meter. Thomas vandt dog ’sikkert’ med hele fire meter og dermed det nordiske mesterskab. En roer fra Estland besatte tredjepladsen, fortæller klubbens formand Tommy Knudsen.

Næste løb for Thomas var sprint U15, 200 m., hvor det blev til en fornem sølvmedalje blandt de ældre roere. En roer fra Estland vandt guldet.

Thomas deltog endvidere i U17, 4- mix stafet 2000 m. Han roede her sammen med roere fra Ringsted, Stevns og Køge, og det blev her til en ifølge formanden overraskende sølvplacering.

Jan Olsen var med i 40+ 1000m og var med i førerfeltet på fire roere. Desværre for Jan var de tre andre roere hurtigere og Jan måtte tage til takke med den utaknemmelige fjerdeplads.

– Bedre gik det i hans favorit gren 40+ 200m sprint. I dette race vandt en norsk deltager foran Jan, der kom ind på en meget flot andenplads og dermed vandt sølvmedalje, oplyser Tommy Knudsen, som er meget tilfreds med Rødvig-roerne flotte præstationer og placeringer i de i 5 starter: 1 guld, 3 sølv og 1 fjerdeplads.
rmh

Skriv en kommentar