(Last Updated On: 29. juni 2021)

Kandidat til Regionsvalget i Region Sjælland for Dansk Folkeparti på Stevns, Nichlas Nymann Andersson. (Pressefoto: Anders Ladegaard Bork)

Store Heddinge: Søndag den 13. juni 2021 afholdt Dansk Folkeparti i Region Sjælland opstillingsmøde til Regionsrådsvalget i Ringsted Kongrescenter.

Som spidskandidat blev Jan Herskov valgt efter et kampvalg mod Gitte Simoni, mens 36-årige Nichlas Nymann Andersson fra Store Heddinge blev valgt som nummer to på listen.

– Jeg har altid været optaget af politik og nogle vil måske genkende mig fra Debatten på DR2 og fra P1 Debat, hvor jeg er kendt for at sige min mening, uden at ligge fingre imellem. Der er alt for mange politikere som i
dag bare snakker uden at lytte, fordi det eneste de tænker på er deres egen sag og deres eget personlige valg, sagde Nichlas Nymann Andersson bl.a. i sin opstillingstale.

Den nyvalgte regionsrådskandidat læser til socialpædagog på PH Absalon i Nykøbing Falster, og har ved siden af studiet to jobs: Dels har Nichlas Nymann Andersson de seneste to år arbejdet som centralvagt hos Næstved Taxa og desuden arbejder han som pædagogmedhjælper i socialpsykiatrien i Køge kommune.

I sin opstillingstale kom Nichlas Nymann Andersson ind på nogle af de emner, som optager ham: Der var dels et ja til Østbanen, dels et nej til Halal produkter som standard på Regionens spisesteder og endelig et nej tak til religiøse tørklæder for alle ansatte i Region Sjælland.

– Jeg er utroligt stolt og beæret og glædes over at kunne være med til at sætte Stevns på det regionale landkort. Det er mange år siden, at Stevns har haft deres egen kandidat, så det er en stor ære at få lov at repræsentere DF-Stevns, også på en fornem andenplads, lød det fra Nichlas Nymann Andersson umiddelbart efter valget.

Der er regionsrådsvalg den 16. november i år – det er samme dag som kommunalvalget.
rmh

Skriv en kommentar