(Last Updated On: 7. marts 2014)

Helenes-Antik
Helene Birkehøj i sin nye antikvitetsforretning i Store Heddinge. (Foto: Rikke Michael Hansen).

STORE HEDDINGE: I Algade 3 – der tidligere husede smykkeforretningen Bull Jørgensens Eftf. – åbner  ”Helene’s Antik m.m.” på mandag den 3. marts.     Indehaver af den nye antikvitetsforretning er Helene Birkehøj, der, siden hun var en lille pige, har været bidt af smukke ting.
”Jeg har i mange år samlet privat, og til sidst kunne vi ikke være derhjemme. Så valgte jeg at tage ned på det Blå Marked i Haslev for at få solgt noget af det. Jeg skulle egentlig kun have været der i tre weekender, men nu har jeg stået der i to år”, fortæller Helene Birkehøj.
I den nye antikvitetsforretning, der er på godt 80 kvadratmeter, kan man finde gamle guldspejle, malerier, porcelæn, sølvtøj, lamper, smykker, møbler og meget mere. Der er noget for enhver pris, lover Helene, og hvis man er på udkig efter noget specielt, vil Helene meget gerne gøre sit til at skaffe det hjem. Man er også velkommen til at kigge forbi og få vurderet sine egne gamle sager.
”Jeg har altid ønsket mig en butik, og jeg synes, at det er hyggeligt at snakke med mennesker”, forklarer Helene, som er sikker på, at der nok skal blive noget at tale om, for som hun siger, så samler alle jo på et eller andet.
Første åbningsdag bliver mandag den 3. marts fra klokken 10.00 til 17.30, hvor der vil være lidt vin, kaffe, kage og chokolade. Fremover er forretningen dog lukket om mandagen. Til gengæld er der åben hver tirsdag og onsdag fra klokken 12.00 til 17.30, torsdag og fredag fra klokken 10.00 til 17.30 og lørdag fra klokken 10.00 til 14.00.    rmh

Skriv en kommentar