(Last Updated On: 14. maj 2021)

Bogudgivelse: Tidligere medlem af Folketinget, nuværende medlem af Dansk Folkepartis hovedbestyrelse og DF-Stevns’ spidskandidat til kommunalvalget, Martin Henriksen, har benyttet tiden efter Folketinget til at læse Bibelen fra ende til anden og sætte sig ind i kristendommens mysterier.

Det har betydet en masse for ham selv. Og nu har Martin Henriksen, der bor på Stevns med sin hustru Lea og parrets tre børn, skrevet en bog, hvor han tilbyder sig som guide ”på en rejse igennem kristendommen”.

Bogen – som ikke handler om politik – gennemgår bl.a. argumenterne for Guds eksistens, bibelske dilemmaer, værdien af stærke kristne fællesskaber og en opfordring til at lade sig inspirerer af Kristus og af de kristne-bibelske principper i samfundslivet, såvel som i ens personlige liv.

“Mange mennesker kører fra dag til dag, og glemmer så at sige at sætte det lange lys på bilen. Og når man glemmer det lange lys på en mørk landevej midt om natten uden GPS eller kort, så ender det med, at man farer vild. Vi bør fokusere på det lange perspektiv. Det giver også bedst mening på kort sigt. Vi skal gøre os umage med at huske på den nåde, den kærlighed og det fremtidshåb, der ligger i det kristne budskab.
Vi skal erindre os selv om evigheden, for så hviler man nemmest i nuet..”

Sådan skriver Martin Henriksen i bogen ’Vil du med på en rejse igennem kristendommen?’, som går et spadestik dybere – til selve meningen med livet.

Bogen er udgivet på Udfordringens Forlag, er på 222 sider og har en vejledende udsalgspris på 228 kroner.

(Pressefoto af bogomslag)

Skriv en kommentar