(Last Updated On: 28. februar 2022)

Bettina Egekær har åbnet Vallø Fodklinik på Møllemarken 39 i Valløby og har allerede travlt i den nyindrettede klinik. Bettina er statsautoriseret fodterapeut og sygeplejerske.

Valløby: Der er ingen grund til at gå rundt på ømme fødder eller for den sags skyld skjule de grimme vinterfødder i strømper og sko, for nu har Bettina Egekær nemlig åbnet Vallø Fodklinik på Møllemarken 39 i Valløby.

Bettina er statsautoriseret fodterapeut og sygeplejerske og har arbejdet i mange år som sygeplejerske – blandt andet i hjemmeplejen og med rehabilitering. Igennem de seneste år har Bettina arbejdet som fodterapeut på en klinik i Faxe.

– Jeg åbnede min klinik for et par måneder siden, og der er allerede rigtig mange, som har siddet i behandlerstolen og har fået ordnet fødder. Det er særligt populært at slutte af med fod- og underbensmassage efter en fodbehandling, da det skaber et øget velvære og løsner op for ømheder og muskelspændinger. Jeg tilbyder fodbehandlinger for både ældre, unge, gravide, sportsudøvere og selvfølgelig også kvinder, der bare ønsker velplejede og smukke fødder med nylakerede negle, siger Bettina og viser rundt i den hyggelige fodklinik i hjertet af Valløby.

På spørgsmålet om hvad der er særligt kendetegnende for Bettina Egekær i hendes fodklinik, så svarer hun meget hurtigt, at hun bl.a. er fleksibel i forhold til kundernes behov for tider på klinikken:

– Jeg har erfaret, at der er rigtig mange pendlere, som har brug for også at kunne vælge nogle ydertider og det fungerer helt fint her i klinikken. Klinikken indberetter også til Sygesikring Danmark og der kan søges helbredstillæg via kommunen, siger Bettina og fortsætter:

– Jeg glæder mig til at se flere nye kunder i klinikken, for folk er blevet meget mere opmærksomme på at pleje deres fødder, og det er jo heller ikke meningen, at vi skal gå rundt og have ondt, når der er så mange behandlingsmuligheder, afslutter Bettina, der kan kontaktes på tlf. 42603666 under navnet Vallø Fodklinik.
kic

Skriv en kommentar