(Last Updated On: 2. november 2021)

Strøby Egede Borger- og Grundejerforening holdt tirsdag aften i sidste uge generalforsamling for første gang i to et halvt år, og formand Rikke Groth Krumbach holdt sin første beretning.

Ny formand med nye ideer. (Foto: Erik Nielsen)
Strøby Egede: Det blev en lang aften for de cirka 70 fremmødte, da Strøby Egede Borger- og Grundejerforening (SEBG) tirsdag aften holdt sin første generalforsamling efter Corona-nedlukningen. Det skete i Strøby Egede Forsamlingshus, og det var således også formand Rikke Groth Krumbachs første beretning efter hun overtog formandsstolen fra den Georg Vad Nielsen i 2019.
SEBG kunne fejre 80 års jubilæum i januar og den nye formand introducerede tirsdag aften nye måder at gribe tingene an på i den gamle forening.
– Vi har omstruktureret bestyrelsen til et fladt hierarkisk fundament, hvor vi har fordelt opgaverne meget mere imellem os end tidligere. Desuden har vi valgt at købe os til noget hjælp ude fra, sagde formanden til forsamlingen, hvorefter hun remsede op, hvad foreningen har brugt de seneste to et halvt år på, efter hun tiltrådte.
Det er blandt andet blevet til etablering af legeplads på Egelundsvej samt etablering af to moderne badebroer ved Strandparksvej og Ege. Der er desuden forberedt anlægsarbejde samt godkendelse af badebro ved Solgårdsparken. Det videre arbejde venter nu på en godkendelse i Kystdirektoratet.
Derudover har man sikret politisk og kommunal opbakning til etablering af to overgange på Stevnsvej ved Strandparksvej.
Der er også skabt en ny hjemmeside og et nyt logo til foreningen med ekstern hjælp.
I øvrigt så søger man at få skabt et brolaug, der kan tage sig af sætte broer op og tage ned igen henholdsvis i foråret og efteråret.
– Vi presser også hele tiden på i forhold til at få fortov og cykelsti hele vejen igennem Strøby Egede. Og vores vision det er at Strøby Egede udvikles kontinuerligt og forsvarligt som en attraktiv kystby for både besøgende, beboere og nytilflyttere, lød det fra formanden i hendes beretning.
Beretningen blev i øvrigt understøttet af indlæg fra de andre i bestyrelsen på de områder, hvor de har været mere aktive.

Kontingentforhøjelse

Med de mange nye tiltag og blandt andet også indførelsen af et medlemssystem, lagde bestyrelsen også op til en kontingentforhøjelse på 200 kroner til 350 kroner.
Dette blev dog ikke vedtaget på tirsdagens generalforsamling, da bestyrelsen ikke havde fået underskrevet og dermed godkendt årets regnskab og budget. Derfor bliver det nødvendigt at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling med godkendelse af regnskab og budget samt godkendelse af en kontingentforhøjelse.
erni

Skriv en kommentar