(Last Updated On: 20. december 2021)

Forretningsnyt: De nye forpagtere er det lokale par, Tina og Anders Ringsmose fra Rødvig, og de skal fra den 1. februar 2022 drive overnatningsstedet og levere forplejning til stedets gæster, hallens brugere og foreningslivet.

Tina og Anders Ringsmose bliver det nye forpagterpar for både vandrehjemmet og idrætshallen i Store Heddinge. (Foto: Stevns Kommune)

Formand er optimistisk

Formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen (C) glæder sig over, at det nu er lykkedes at finde en ny forpagter og ser frem til at se hvordan stedet vil udvikle sig i de kommende år:

– Jeg er rigtig glad for, at vi nu har fået en god aftale med et lokalt par, som kan bringe ny energi og inspiration ind i vores vandrerhjem og samtidig være med til at sende den nye sportshal godt fra land. Jeg er meget optimistisk på vandrerhjemmets vegne og glæder mig til at se stedet blomstre og summe af liv fra glade gæster, siger Mikkel Lundemann.

Synergi mellem stederne

Tina og Anders Ringsmose glæder sig og har stort mod på opgaven.

– Vi har en masse idéer for både vandrerhjem og cafeteria. Vi vil udvikle vandrerhjem og cafeteria som et sted vores gæster vælger til, når de mødes og har behov for gode, hyggelige rammer, lækker mad eller behov for overnatning, fortæller Anders Ringsmose.

Med til forpagtningen hører et helt nyt produktionskøkken, som forventes klar, når de nye forpagtere overtager vandrerhjemmet og et nyt køkken etableres i første kvartal i Stevnshallen.

– Vi har planer om at lave alternativ til fastfood med f.eks. dagens ret, forklarer Tina Ringsmose, som tilføjer, at de allerede nu har aftale med nogle i deres netværk, som vil bistår i opstartsfasen, da hun er klar over, at det kan være svært at få køkkenpersonale.

– Vi håber, at også folk fra Stevns vil benytte vandrehjemmet. Man man får gæster til større sammenkomster, som har brug for overnatning lokalt. Det kan også være synergi mellem bl.a. stævner i Stevnshallen og overnatning samt bespisning mellem hallen og vandrehjemmet, siger Tina Ringsmose.

Kendskab til turisme

Tina og Anders Ringsmose driver i forvejen rengøringsfirmaet AT Rengøring på Stevns.

“Vil I fortsætte med jeres rengøringsfirma?”

– Ja, det gør vi. Vi har gennem nogen tid lavet forandringer i AT Rengøring, så vi har tid til overs. Og vi har gennem 7 års sommerrengøring i ferieboliger, et vis kendskab til turistbranchen. Og så vil vi godt arbejde mere lokalt og gøre noget positivt for nærområdet, understreger Tina Ringsmose, der ser frem til det nye år.

Tina Ringsmose vil være omdrejningspunktet i Store Heddinge Vandrehjem og ægtefællen Anders tager sig primært af Stevnshallens Cafeteria.
sky

Skriv en kommentar