(Last Updated On: 14. oktober 2014)


Vallø Golfs Café og Restaurant er ikke kun et sted for “golfere”, men for alle, der vil have et godt måltid mad eller måske bare lidt drikkelse. Det slår Maj-Britt Jensen en tyk streg under. For det er det  langt fra alle, der ved.

ValloegolfCafe
Efter lidt over fire år, har Carsten Hobel, CH Catering, 1. november valgt at søge nye udfordringer og overlade gryder og pander i golfklubben til 49-årige Maj-Britt Jensen.
Hun har siden maj været et kendt ansigt i klubben, hvor hun har arbejdet i køkkenet hos Carsten Hobel. Men da nu chancen bød sig, slog hun til og sagde ja tak til at forpagte klubbens spisested.
– Jeg er uddannet grafiker, men har altid brændt for at lave mad. Så jeg glæder mig vildt meget, fortæller Maj-Britt.
Hun vil lægge meget vægt på at lave mad helt fra bunden.
– Og det bliver god kvalitet til rimelige priser, lover hun.
For at få det hele til at løbe rundt, vil hun lægge mange kræfter i også at tiltrække ikke-golfere.
– Alle er velkomne, og så vil jeg også fokusere meget på takeaway-mad.
Tirsdag, onsdag og torsdag tilbydes f.eks. dagens ret til 75 kroner.
– Det bliver god gammeldags mad som f.eks. oksesteg og Valløgryde – og masser af grønt. Så det bliver ikke her, at man får pizza.
Den hyggelige café og restaurant er også meget velegnet til selskaber. Lige fra konfirmationer til bryllup og runde fødselsdage. Desuden råder golfklubben over et intimt gårdmiljø, så man ikke behøver at krybe inden for, når solen og varmen bager.
Maj-Britt Jensen har mange planer for fremtiden. Hun vil omdele foldere, lave egen hjemmeside og få opsat en reklame ude ved vejen, så alle kan se, at de er mere end velkomne til at komme og nyde Maj-Britts tryllerier i køkkenet.
ValloeGolfbaenk




Skriv en kommentar