(Last Updated On: 12. april 2019)

Tove Damholt og Ditte Winther-Rasmussen præsenterer den nye hjemmeside for Stevns Klint.

Store Heddinge: Verdensarv Stevns præsenterede tirsdag formiddag i sidste uge en ny hjemmeside for verdensarvspartnerne ved et arrangement på Tinghuset.

– Siden er tænkt som et udstillingsvindue for Stevns Klint – et sted, der samler alle oplysninger om verdensarven og dens mangeartede aktiviteter. Vi har været nogen tid undervejs med en ny hjemmeside og fandt undervejs ud af, at vi var på vej ud ad et vildspor.

For det mest interessante at læse om er næppe vores interne organisation, og hvad vi laver, men derimod, hvad man kan opleve, når man besøger Klinten, siger direktør i Verdensarv Stevns, Tove Damholt.

Siden er da også – til forskel fra sin forgænger – ikke en beskrivelse af organisationen: Verdensarv Stevns, men derimod af selve verdensarven Stevns Klint og de oplevelser, som klinten byder på.

Hjemmesiden har adressen: stevnsklint.com og åbner – under overskriften: ’På kanten af tiden og livet’ – med smukke panoramabilleder af Stevns Klint set fra søsiden. Fra forsiden kan man gå på opdagelse i aktiviteter og oplevelser, historien, geologien, partnerne med mere – omend ikke alle informationer er lagt ind endnu, nogle sider er stadig under opbygning.

Der arbejdes også på en engelsk og en tysk version af siden, som efter planen skal være klar inden sommerferien.

Hjemmesiden er designet af virksomheden Skybrud, mens det praktiske arbejde med at udvikle siden er udført af Ditte Winther-Rasmussen, der i øvrigt havde sidste arbejdsdag i Verdensarv Stevns fredag i sidste uge.

Verdensarv Stevns har fået tilladelse til at benytte Unescos navn og logo på hjemmesiden. Det kræver, at der er tale om en ikke-kommerciel side, oplyser Tove Damholt.
rmh

Skriv en kommentar