(Last Updated On: 28. juni 2022)
Klubben genoptager udveksling af studenter: efter sommerferien rejser Sebastian til Taiwan, og samtidig kommer brasilianske Isabela hertil.
På billedet ses fra højre: Lisbeth og Flemming Rasmussen (præsident) samt Johnny Andersen (Præsident Elect 23/24) og Anne-Grethe Andreasen.
(Privatfoto)
Strøby: Den lokale afdeling af Rotary i Hårlev og Karise har mandag den 20. juni afholdt det årlige sommermøde. Medlemmerne mødtes på restaurant Udsigten, hvor der blev gjort status over året 2021/22.
Præsident i klubben, Flemming Rasmussen kunne med glæde notere sig, at der nu igen er kommet gang i udvekslingen af studenter. Således udsender Hårlev-Karise Rotary Sebastian Ellekær Hansen til Taiwan. Samtidig modtages Isabela Góes fra Brasilien. Isabela vil begynde på Køge Gymnasium i 2.G. efter sommerferien.
– Udveksling af studenter er et af de tre vigtige elementer i Rotarys mission og arbejde, og det er derfor glædeligt, at der igen kan sende unge studenter til udlandet, sagde Flemming Rasmussen
I øvrigt har Hårlev-Karise Rotary igennem det seneste år arbejdet aktivt på at udvide netværket og afholdt en lang række spændende møder med bl.a. indlæg fra SDK Shipping, Grønninggaard Rapsolie, ABB Kraftværk i Kina, Finanstilsynet, Lauritzen Arkitekter, Udvikling af vacciner, Coaching og ikke mindst mødet om Grøn Atomkraft tiltrak mange gæster.
– Desværre førte covid-situationen til aflysning af adskillige møder i december og januar, men situationen udviklede sig heldigvis positivt, og allerede midt i januar kunne møderne genoptages, oplyste præsidenten, som herefter takkede den afgående ledelse for indsatsen.
Lidt usædvanligt kunne han efterfølgende præsentere den nye klubledelse, idet præsidenten fortsætter for perioden 2022/23. Den nye ledelse er anført i nærværende boks.
rmh

Skriv en kommentar