(Last Updated On: 12. oktober 2021)

Lars Elkjær er netop udkommet med sin første bog: Kannibalens spor, som er den første krimi i en serie på i alt 8 bøger. (Foto: Safira Foto)

Valløby: I sin unge år var Lars Elkjær vikar på en stor del af skolerne i Køge Bugt området. Fantastiske fortællinger blev til et varemærke, som har hængt ved i mange år. Sidenhen blev det til en årrække med selvstændige erhverv på Stevns. Men historierne og talerne til julefrokosten eller sommerfesten har holdt ved.

Lars Elkjær er i dag familiefar med 5 børn, bor i Vallø og debuterede 1. oktober med sin første krimi i en serie på i alt 8 bøger: ”Kannibalens Spor”. Fordi fortællelysten har varet ved – og nu er det på tide at den kommer til udtryk udover lokalområdets grænser.

Den første af 8 krimier

I dag ligger hans første projekt som en børnebog i skrivebordsskuffen og venter på at blive færdiggjort. For en dag fik Lars Elkjær én idé, der var noget mere omsiggribende end børnebogen:

– En dag sad jeg på biblioteket og læste – og pludselig kom ideen. Og så gik det stærkt med at researche og skrive en krimi, som er blevet den første i en serie på i alt 8 krimier.

I ”Kannibalens Spor” spiser drabsmanden sine ofre, og en lille del af historien udspiller sig lokalt, mens resten foregår i både København samt i udlandet.

– Kannibalisme er endnu ikke sket i Danmark – i hvert fald ikke hvad offentligheden ved af, men man skal ikke mange kilometer syd for grænsen, for at det har fundet sted. Det var faktisk mine børn og min kæreste som opfordrede mig til at skrive mine mange historier ned, og det gjorde jeg så, fortæller debutforfatteren, og han lover, at selvom bogens tema kan virke makabert, er den skrevet i en form, så den er ”spiselig” for alle krimi-elskere.

”Kannibalens Spor” kan købes hos den lokale boghandler og på nettet. Bogen er også udkommet som e-bog, og sidst på året kommer den desuden som lydbog.

Skriv en kommentar