(Last Updated On: 15. november 2019)

Interesseret? Så mød op til orienteringsmøde onsdag den 20. november i Sydstevnshallen

Initiativtager til den nye krolfklub i Rødvig, Bent Højmann, inviterer til orienteringsmøde i Sydstevnshallen. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Rødvig: ’Tag to dele kroket. Bland med to dele golf. Rør rundt og tilsæt rigeligt med godt humør og lidt konkurrence, så har du idrætsgrenen krolf’.

Sådan kan man læse i et opslag, der inviterer til orienteringsmøde om opstart af en krolfklub under Rødvig G&I.

DGI forklarer da også Krolf som værende en blanding af krocket og golf:

’Udstyret er næsten, som du kender det fra krocket med en kraftig kølle og en stor kugle, og spillereglerne er stort set ligesom i golf. Det handler om at få kuglen i hul på færrest mulige slag. Banen er langt mindre end i golf’, står der blandt andet.

Under Rødvig G&I

Initiativtagere til den nye golfklub er nytilflytterne Helen og Bent Højmann. Ægteparret er for nylig flyttet til Rødvig fra Dianalund, hvor de også spillede krolf.

Spillet ville de gerne genoptage i Rødvig, og derfor kontaktede Bent Højmann Rødvig G&I, som er positive overfor idéen om opstart af en ny krolfklub.

For at få afdækket, hvor stor interessen er, inviterer de to initiativtagere nu til orienteringsmøde. Det er onsdag eftermiddag den 20. november kl. 14.30 i Sydstevnshallen. Her vil man kunne blive klogere på, hvad krolf er, hvad der skal til, for at få stablet en klub på benene og hvor langt man er i processen.

– Vi har fået lov til at bruge området rundt om Sydstevnshallen til at anlægge to krolfbaner med hver 12 huller, oplyser Bent Højmann, der netop har spillet DM i Hjørring.

Han forklarer videre, at næste skridt bliver at søge fonde, for at få midler til etableringen af de to baner. Det vil koste i omegnen af 10.000 til 12.000 kroner at anlægge baner og anskaffe klubudstyr.

Selvom den nye klub primært vil henvende sig til spillere over 60+ er alle velkomne til orienteringsmødet i Sydstevnshallen, hvor der bliver serveret kage, kaffe og te.

– Spillet er jo ikke voldsomt anstrengende, men man får motion og frisk luft, og så gælder det også om at have det sjovt, slutter Bent Højmann, der håber på stor interesse for en ny krolfklub i Rødvig.

Stevns har to andre krolfklubber, hhv. Hårlev Krolf og Vallø Krolf.
rmh

Skriv en kommentar