(Last Updated On: 23. april 2018)

Skal der være store gynger, et sejt klatrestativ og balancebomme? Brugerne, altså børnene, bliver taget med på råd, så Store Heddinge får et attraktivt legerum midt i byen

Store Heddinge: Børn ved bedst, hvad en legeplads skal kunne for at være rigtig god. Derfor inviteres børn i Store Heddinge sammen med deres forældre til at deltage i en workshop om byens nye legeplads.

Det er under projektet “Liv og Handel i St. Heddinge” – søsat af Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening og finansieret af Stevns Kommune og Udvikling Stevns – at der bl.a. skal etableres en ny legeplads i byen.

Ekspertråd fra børnene

– Hvis legepladsen skal blive brugt af såvel lokale børn som af gæstende børn, skal den tilbyde noget som i dag mangler i de lokale muligheder til børn. Og da jeg ikke bruger de lokale legepladser og institutioner selv, må jeg spørge eksperterne, nemlig børnene, hvad den skal kunne, siger Charlotte Mannstaedt, der er ansat som projektleder.

Hun vil facilitere workshoppen for de lokale børn, som afholdes i Tinghuset onsdag den 2. maj mellem kl. 15 og 17.

– Når jeg har fået ungernes input, vil jeg, sammen med de håndværkere, der skal bygge legepladsen, se på hvor meget og hvad der er muligt at skabe, af de ønsker der er samlet ind. Så sender jeg nogle oplæg ud til ungernes vurdering igen, så vi får prioriteret oplæggene, og så bygger vi, siger projektlederen.

Står klar i sommerferien

Planen er, at legepladsen bliver bygget i løbet af juni måned og kan tages i brug i sommerferien.

Projekt “Liv og Handel i St. Heddinge” skal også levere 10 skulpturer samt bordebænkesæt og grillmulighed, alt sammen på det parkstykke, der ligger overfor rådhuset på Kronhøjvej, på begge sider af Nettos parkeringsplads. Den nye legeplads kommer til at ligge i enden ned mod SuperBrugsen.

Tilmelding til workshoppen skal ske på info@mannkind.dk senest den 1. maj.
rmh

 

Skriv en kommentar