(Last Updated On: 22. september 2022)

Sompom Ngan-ko har nyligt åbnet ’Wandee Wellness Thaimassage’ i Jernbanegade i Store Heddinge. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Forrige mandag åbnede Sompom Ngan-ko sit nye wellness-sted i Jernbanegade 6; ’Wandee Wellness Thaimassage’ hedder det.

Som både forretningsnavn og indehaverens navn antyder, er Sompom Ngan-ko fra Thailand, hvor hun i tyve år arbejdede på hospital. Her arbejdede hun med patienter, som havde forskellige former for handicaps og parkinsonsyge.

– Så jeg har tyve års erfaring med mig, fortæller Sompom, der kom til Danmark for to år siden. I dag bor hun i Karise sammen med sin mand. Han har bygget de to massagebrikse af træ, mens madrasserne, der har den helt rigtige hårdhed, er kommet hele vejen fra Thailand. Også resten af indretningen er thailandsk inspireret med buddha- og dragefigurer i venteværelset, flotte klædestykker af thaisilke på briksene og og fine lyserøde orkideer i hjørnet.

Hos Sompom Ngan-ko kan man få klassisk Thaimassage, som er den traditionelle, meget gamle form for thailandsk massage samt oliemassage, som er en mere blid massage, hvor massøren løsner op for kroppens muskler, og derved fremmer blodcirkulationen.

Man kan også bestille tid til en fod- eller håndmassage samt massage for de spændte nakkemuskler og skuldre.

Wandee Wellness Thaimassage har åbent man-lør fra kl. 10-19 og tider kan bestilles på tlf. 29836800.
rmh

Skriv en kommentar