(Last Updated On: 28. juni 2016)

Sport_vandaktivitetbørnSTEVNS: Flygtningebørn og børn og unge af familier med en stram økonomi kan nu søge om tilskud til kontingent og udstyr til fritidsaktiviteter

Stevns Kommune har vedtaget at oprette en pulje på 30.000 kr. årligt, der skal gå til tilskud til fritidsaktiviteter for børn og unge i Stevns Kommune, hvis familier ikke har økonomien til selv at betale.

Beslutningen er taget for at give alle børn og unge på Stevns samme mulighed for at deltage i aktiviteter.

– Der findes desværre familier på Stevns, hvor der ikke er råd til aktiv deltagelse i for eksempel en fodboldklub. Med denne pulje får familien, foreninger eller andre myndighedspersoner mulighed for at søge tilskud til for eksempel et kontingent. Det danske foreningsliv er helt unikt, og med denne pulje kan vi lukke flere ind i det fællesskab, som er en af grundpillerne i det danske samfund, siger Steen Nielsen, S, fra Natur-, Fritids- og Kulturudvalget og henviser til, at ordningen er kendt fra andre kommuner, for eksempel Køge Kommune.

Ansøgning skal sendes til Kultur & Fritid i Stevns Kommune behandler løbende ansøgningerne, til alle midler for året er delt ud. Du skal sende din ansøgning direkte via stevns.dk. Du finder ansøgningsskemaet på siden Fritidsliv.

Skriv en kommentar