(Last Updated On: 21. marts 2018)

Flemming Bødker Schaff tiltræder stillingen som skoleleder på Store Heddinge skole inden sommerferien.

Store Heddinge: Et enigt ansættelsesudvalg har nu afsluttet ansættelsesprocessen til ny skoleleder til Store Heddinge Skole. Det oplyser Stevns kommune i en pressemeddelelse offentliggjort onsdag eftermiddag.

Valget faldt på Flemming Bødker Schaff, som i dag er viceskoleleder på Hotherskolen.

Om ansættelsen udtaler formand for skolebestyrelsen, Tina Grønbæk:

– Jeg er glad for, at vi i ansættelsesudvalget er enige om en skoleleder, som har opbakning fra mig som forælder, medarbejderrepræsentanterne i ansættelsesudvalget og skolens øvrige ledelse. Jeg har fået en oplevelse af Flemming, som en ledelsesmæssig ildsjæl, og glæder mig på skolebestyrelsens vegne til det fremtidige samarbejde.

– Flemming er et menneske med gode ideer, med klar kommunikation og stort fagligt ambitionsniveau. Der er alt sammen kvaliteter, som kan bidrage til Store Heddinge Skoles fortsatte gode udvikling. Samtidig har det været vigtigt for os alle, at Flemming fik afsluttet sine nuværende ledelsesopgaver på Hotherskolen på en god måde, og det synes jeg er lykkedes med den aftalte tiltrædelsesdato, siger centerchefen i Stevns kommune, Daniel Gottrup, som kender Flemming Bødker Schaff fra sit hidtidige samarbejde med skolernes ledelse.

Flemming tiltræder stillingen den 1. juni 2018.

 

Skriv en kommentar