(Last Updated On: 8. juni 2021)

Casper Kristensen har ikke alene fået svendbrev som slagter, men også en flot bronzemedalje. (Privatfoto)

Forretningsliv: Har man besøgt SuperBrugsen i Hårlev, har det været svært at undgå at bemærke en venlig og serviceminded ung mand i slagterdress.

I de sidste 3,5 år har slagerelev Casper Kristensen suget til sig, og forleden var han til svendeprøve, hvor alt det han har lært skulle stå for den sidste test.

Det klarede han selvfølgelig og modtog desuden en flot bronzemedalje.

– Vores motto i slagter- og delikatesseafdelingen er jo ”Vi brænder for godt håndværk og Din madoplevelse ”, så vi var aldrig nervøse på Caspers vegne, fortæller uddeler Frank J. Christiansen fra SuperBrugsen i Hårlev.

– Casper er utrolig faglig dygtig og en disciplineret elev, hvilket resulterede i ikke bare bestået, men han bestod også med stor ros og en flot medalje, fremhæver Frank J. Christiansen og tilføjer:

– Casper er udlært den 30. juni, men bliver hos os til årsskiftet, for man smider ikke guld på gaden, lyder det fra en stolt uddeler.

SuperBrugsen smed nyheden om slagtersvend Casper på Facebook, og det væltede ind med likes, et tydeligt bevis på hvor populær den nye slagtersvend er.

Skriv en kommentar