(Last Updated On: 14. april 2016)

Hvis du synes søndagen er lang…

16MSB CSLone Birkedal Jørgensen 2016HÅRLEV: Hvis du har lyst til at være sammen med andre om søndagen, så har Lone Birkedal Jørgensen frivillig i Stevns Frivillighedscenter, et tilbud til dig.

Lone Birkedal Jørgensen er til daglig ansat som hjemmevejleder i Stevns Kommune, men hun er også initiativtager til »Søndagscafeen« og har sammen med andre frivillige søsat cafeen, som åbner første gang søndag den 1. maj.

– Der vil være åbent fra kl. 10 til kl. 14, og alle er velkomne. Cafeen holder til i Sundheds- og Frivillighedscenter i Hårlev, fortæller Lone Birkedal Jørgensen og fortsætter:

– Mange borgere oplever at søndagen er lang, og at der ikke sker så meget omkring dem. Derfor dette initiativ, forklarer Lone Birkedal Jørgensen til Stevnsbladet.

Søger frivillige kræfter

Hun har allerede en lille håndfuld frivillige, som skal hjælpe med det praktiske omkring cafeen: sælge kaffe, the, juice og brød samt smørre rundstykker osv.

– Men vi vil rigtig gerne have flere frivillige til at hjælpe med det praktiske – og også det sociale. Så sidder der nogle borgere i kommunen, som har lyst til at være en del af cafeens frivillig-team, må de meget gerne henvende sig til mig, siger Lone Birkedal Jørgensen.

Lone Birkedal Jørgensen træffes på tlf. 2065 3757 / mail: lonjoe@stevns.dk

 

Skriv en kommentar