(Last Updated On: 19. december 2019)

 Job: Stevns Kommune får ny direktør fra den 6. januar 2020, når 56-årige Ralf Klitgaard Jensen flytter ind i direktionskontoret.

Ralf Klitgaard Jensen har en lang fortid i Kommunernes Landsforening, hvor han har bestridt en række forskellige lederstillinger.

Næsten 30 år i KL

I Stevns Kommune får Ralf Klitgaard Jensen direktøransvar for de to store velfærdsområder inden for centrene Børn & Læring samt Sundhed & Omsorg.

Ralf Klitgaard Jensen har oprindeligt en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet. Han har arbejdet i Kommunernes Landsorganisation (KL) i 29 år, og har bestridt en række forskellige stillinger som bl.a. konsulent, chefkonsulent, afdelingschef og til sidst vicekontorchef i Økonomisk Sekretariat.

I hans KL-tid har han arbejdet med bl.a. uddannelse og kompetencepolitik, arbejdsmarked, social og sundhedforhold, folkeskole, dagpasning, kultur, arbejdsmarked, uddannelse og integration, ligesom han har været afdelingschef for digitalisering, politik, transformation og projektportefølje.

Absolut topleder

Klitgaard Jensen kom til KL i 1989 som konsulent i kommunernes økonomiske sekretariat efter at have færdiggjort sin kandidat i statskundskab ved Aarhus Universitet.

I september 2018 stoppede Ralf Klitgaard Jensen i KL, og skrev dengang på sin Lindin-profil:

„Men der er også en stor og spændende verden uden for KL, som jeg gerne vil prøve kræfter med. Det er endnu uvist, hvor det vil føre mig hen”.

Uvisheden er nu erstattet med et job som direktør for to store velfærdsområder på Stevns, som dermed får en direktør med absolut topledelseserfaring, og med netværket i orden i kommunalt regi.

Store opgaver venter

Kommunaldirektør, Per Røner udtaler:

– Jeg ser frem til samarbejdet med Ralf. Det er en meget erfaren leder, vi får, som har en dyb indsigt i den kommunale verden gennem mange år i KL, og det har vi god brug for inden for de to store velfærdsområder, hvor der ligger flere store opgaver og venter. På børn- og ungeområdet har vi f.eks. arbejdet med det tværgående velfærdsprogram, og på ældreområdet arbejder vi for tiden med en ny plejecenterplan, lyder det fra Per Røner.

sky

 

Skriv en kommentar