(Last Updated On: 15. august 2019)

Erhverv: Der er travlt hos EDC Stevns, så travlt, at ejendomsmægler Leo Nielsen har fået to nye medarbejdere i sin butik i Rødvig.

Stevns, en udsigtskommune

Leo Nielsen har stået ved roret som ejendomsmægler i havnebyen Rødvig i næsten 35 år, og han er glad for travlheden og de nye medarbejdere.

– Det er for at styrke og ligeledes kunne servicere de kunder som vil sælge og købe boliger på Stevns bedst muligt, siger han og tilføjer, at markedet på Stevns de seneste år er gået meget positivt frem, med mange handler, til glæde for hele Stevns.

– Stevns er nu kommet på ”landkortet” og er ikke længere en udkantskommune, men nærmere en „udsigtskommune”, siger han.

Fantastisk udvikling

Blandt de tiltag, som Leo Nielsen mener understøtter boligmarkedet på Stevns er bl.a. Verdensnaturarven, og det kommende besøgscenter i Boesdal.

Stevns Kommune har mange gode byggegrunde til yderst fornuftige priser, som der har været stor efterspørgsel på og derfor snart er udsolgte.

– Som jeg ser det, er vi inde i en fantastisk udvikling her på Stevns, og derfor er der brug for at jeg styrker min forretning fremadrettet. Derfor har jeg valgt at ansætte de to nye stærke og dygtige unge medarbejde til min butik på Hovedgaden i Rødvig.

Fit for mæglerstenkast

Den ene er Tamara Norvillo, som har bred erfaring indenfor ejendomshandel, og hun har boet på Stevns med sin familie i ti år.

Man kan også møde hende i det lokale Fitness Center Fit og Sund, hvor hun har hold i Zumba og Pilates. Her arbejder hun også som personlig træner.

Hun har akademiske linjefag indenfor ejendomshandel og derudover flere uddannelser i fitnessindustrien.

Tamara Norvillo. (Privatfoto)

 

 

Har styr på tøjlerne

Det andet nye ansigt er Nadia Moustgaard, som netop har bestået sit afgangsprojektet til ejendomsmægler.

Hun er vant til at møde nye mennesker, idet hun er inkarneret „hestepige” og deltager i massevis af stævner.

I fremtiden skal hun, når hun er blevet registreret ejendomsmægler, dog holde „stævnemøder”, med de mange kunder, som EDC Stevns skal hjælpe med at finde en drømmebolig til eller hjælpe med at sælge huset på det dejlige Stevns.

Nadia Moustgaard. (Privatfoto)

Skriv en kommentar