(Last Updated On: 28. juli 2016)

30msb rmhBiografstoleTømrer Per Johansen fjerner sidestykkerne på de gamle biografstole. De nye stole bliver leveret i næste uge. (Foto: Rikke Michael Hansen)

STORE HEDDINGE: Der arbejdes i øjeblikket på højtryk i det kulturelle mødested Snurretoppen på Algade, hvor både gulv og biografstole står for tur i det store renoveringsprojekt.

– Før havde vi flere gulvtyper med forskellige fliser samt terazzogulv. Nu har vi fået et ensartet gulv af epoxy i foyer, café, kiosk og forområde ind til biografsalen, siger formand for Snurretoppen, Kurt Jacobsen.

Bagerst i biografen bliver de gamle, blå biografsæder fjernet, og istedet kommer der nye stole. I samme ombæring bliver gulvet bygget om.

– Der bliver 11 færre stole, men vi har tilladelse til at sætte 12 ekstra stole op nede foran scenen, hvis der bliver brug for det, for eksempel når Spilledåsen har koncerter i salen, oplyser formanden.

Frivillige fra Snurretoppen har – med hjælp fra tømrerfirmaet Baeré i Klippinge, gulvfirmaet Thor Gulve i Store Heddinge og murerfirmaet Kristian Sommer i Klippinge – brugt de sidste par uger på at gøre mødestedet klar til Store Heddinge By Night og Stevns Vinfestival den 5. august, hvor Snurretoppen viser en gratis film om vin.

Tidligere på året er toiletterne blevet ombygget og udvidet, og der er foretaget forskellige energiforbedringer – bl.a. med fire nye varmepumper. Der mangler fortsat et par projekter med solceller på taget, murbier og en ny mixerpult.
rmh

 

Skriv en kommentar