(Last Updated On: 18. januar 2019)

For 28 millioner kroner.

For øjeblikket istandsættes Hotherskolen i Hårlev.
(Foto: Klaus Slavensky)

Stevns: Den lokale bygge- og anlægsbranche har nok sat kryds i kalenderen den 29. januar, for her kan de blive klogere på kommunens kommende bygge- og anlægsopgaver .

Stort lokalt engagement

Stevns Kommune og Stevns Erhvervsråd inviterer hvert år til informationsmøde om kommunale udbud.

Denne gang afholdes det populære udbudsmøde den 29. januar kl. 16-18 på Rådhuset i Store Heddinge. Her kan deltagerne blive klogere på kommunens kommende nyetableringer, renoveringsarbejder og vedligeholdelsesarbejder, samt hvordan de kommer i betragtning til opgaverne.

– Vi vil rigtig gerne samarbejde med lokale virksomheder, for vi oplever, at virksomhederne har et stort engagement, når arbejdet foregår i deres egen baghave, fortæller Jesper Boesen, som er leder af Stevns Ejendomme hos Teknik & Miljø.

Til Stevnsbladet oplyser han, at bl.a. skal facaderne renoveres på Stevns Bibliotek i Store Heddinge til marts, og derudover drejer det sig om istandsættelse og modernisering af skoler og plejecentre for ialt 28,5 mio. kr.

Virksomheder på Stevns

Det lokale erhvervsliv har noget at komme efter, idet kommunens tal viser, at over 67 pct. af kommunens bygge- og anlægsopgaver i 2017 gik til virksomheder fra Stevns.

– Mødet er en rigtig god mulighed for at få en god, uformel dialog om samarbejdet mellem kommunen og erhvervslivet. Vi oplever også, at deltagerne bruger mødet til at netværke med andre lokale virksomheder i bygge- og anlægsbranchen, fortæller erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd, som opfordrer erhvervslivet til at deltage.

Det er gratis at deltage i mødet, som er åbent for alle interesserede. Man skal blot tilmelde sig på billetto.dk/e/328732 eller via kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling: signe@stevnserhvervsraad.dk – tlf. 40 14 89 16.

sky

 

Skriv en kommentar