(Last Updated On: 8. september 2020)
Et par af de glade golfvindere. (Privatfoto)

Sport: The Open Championship, er den ældste af de fire major-turneringer i professionel golf, og der findes US Open, Bornholms Open og en grønsvær af xx-open.

Men lørdag den 22. august havde Vallø Golf 63 spillere med i noget så eksotisk som Holte Vinlager Open, og der var flaskepræmier til de bedste i hver række, samt til de som kom tættest på flag på hul 2, 8 og hul 15.

Flotte scorer og grill

– Turneringen blev spillet i tre rækker, A rækken spillede slagspil og B og C rækken stablefort, oplyser Mette Helt fra Vallø Golfcenter.

Det blev en turnering med mange flotte scorer. Vinder af turneringen i A rækken blev Kenn Glensvig med 69 slag, nr. 2 blev Jacob Schou Nielsen med 70 slag. I B rækken vandt Kasper Sylvest med 42 point, Susanne Alexandersen blev nr. 2 med 37 point og Denis Jørgensen nr. 3 med 36 point. C rækken blev vundet af Johnny Madsen med 39 point, Harty Sørensen fik også 39 point og Mark Honore blev nr. 3 med 37 point.

– Vi sender Kenn, Kasper og Johnny videre til finalematchen, som spilles på Simons Golf den 8.9. fortæller Mette Helt, og tilføjer:

– I vores Pink Cup konkurrence samlede vi i dag 2.450 kr. sammen. Flemming Husted var tættest på flaget på hul 2, Morten Jørgensen tættest på hul 8 og Rene Hansen tættest på flaget på hul 15.

Dagen sluttede i gården, hvor de fleste nød en lækker grillbuffet fra Vallø Spisehus.

Skriv en kommentar