(Last Updated On: 5. oktober 2021)

Selveste revykonge Ulf Pilgaard har sat gps’en på Stevns

En Danmarks mest folkekære skuespillere, Ulf Pilgaard, optræder på Harmonien den 11.11. hvor han laver talkshow sammen med Lucas Birch, der er en af dansk revys unge stjerner. (Pressefoto)
Underholdning: Det kan godt være, at corona-restriktionerne lukkede for kulturlivet, og mange næsten glemte hvordan det var at gå i biografen, til koncerter og i teatret.
Men nu har restaurant Harmonien inviteret nogle af landets mest populære kunstnere til Rødvig, hvor de vil indtage scenen med fortællinger, musik og sang, og få de go’e gamle dage tilbage.

Hyldest til baggårdspuma

Den 23. oktober kommer Jesper Lohmann med kvartet og synger og spiller sig gennem en hyldest til baggårdspumaen Otto Brandenburg.
Det sker som led i Harmoniens koncept Musikperler, som startede forrygende med udsolgt hus, da Big Fat Snake-forsangeren Anders Blichfeldt holdt intim dinnerkoncert den 13. august.
Når skuespiller Jesper Lohmann arriverer, er det for at synge Ottos kendte hits, så mon ikke der er tændt to lys på bordene når de heldige, som har fået billetter, kan indtage masterchefkok Anders Halskov-Jensens 3. retters menu.
– Alt tyder på at vi får fuldt hus, fortæller Tom Bang, som er direktørassistent på Harmonien, og dermed hentyder han til, at der allerede er solgt over 100 billetter og der er plads til 120. Så vil man med er det nok klogt at besøge musikperler.dk.

Talkshow med Ulf Pilgaard

En helt særlig aften får plads i kalenderen den 11. november, hvor Danmarks ukronede revykonge, Ulf Pilgaard, kommer med et unikt talkshow.
”Alletiders Ulf” kaldes showet som lover at fortælle røverhistorier fra backstage. Hvem er Ulf Pilgaard når lyset slukkes i salen? Hvilke historier bliver fortalt bag scenen? Hvorfor blev Preben Kaas og Jørgen Ryg uvenner? Hvordan var Man kommer med helt ind i baglokalet gennem musik, video og billeder, som sammen med Ulf Pilgaards egne ord fortæller om et fantastisk liv i dansk showbiz.
Med på scenen er Lukas Birch, som er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14-årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.
Så der er dømt: en oplevelse for livet.

Jul, jazz og buffet

Hermed slutter Harmonien ikke sin festkalender, for i weekenden afviklede Harmonien den traditionelle årlige fest med 90’er musik med populære DJ’s.
Og den 11. december er der stor julefest med to velsyngende damer fra Bakkens Hvile, der vil diske op med en lækker jule-jazz koncert og en kæmpe jule-buffet. Det sker når Anne Karin Broberg og Ann Farholt underholder, som årets sidste indslag af Musikperler.
– Men Musikperler kommer igen i 2022, lover Tom Bang.
sky

Skriv en kommentar