(Last Updated On: 21. februar 2017)

De nye affaldsbøtter, der er blevet kommuneblå og har en tydelig påskrift, som opfordrer til at holde Stevns ren, kan ses på lang afstand. (Privatfoto)

Strøby Egede: For cirka 20 år siden købte og opsatte Strøby Egede Borger- og Grundejerforening et antal affaldsbøtter i byområdet.

– Tømningen var aftalt som kommunens opgave sammen med de grønne områder. I forbindelse med en sparerunde og effektivisering af materielgården er der aftalt en ny placering af bøtterne, så tømningen kan gennemkøres hurtigere, oplyser formanden for Strøby Egede Borger- og Grundejerforening, Georg Vad-Nielsen.

– Vi har haft den glæde af investeringen, at næsten alle hundeejere benyttede dem, så fortovene var pæne og rene. Det er beklageligt, at bøtterne måtte nedtages medio december, men da var de unge mennesker begyndt at sprænge fyrværkeri af og ødelægge plasticbøtterne, siger formanden.

Han glæder sig dog over at kunne oplyse, at der i starten af 2017 er opsat metalbøtter, som er betydeligt mere robuste, og som kan overleve nytårsaften.

– Affaldsbøtterne vil blive anbragt på strategiske steder i hele byområdet. Materielgården og foreningen håber, at det nye tiltag vil blive til glæde for både hundeejere og andre, slutter Georg Vad-Nielsen.
rmh

 

Skriv en kommentar